Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Доган ми каза, че е късно", казва бившият ръководител на Корпоративна търговска банка (КТБ) в интервю за ТВ7, което свързваната с него медия ще излъчва два поредни дни - утре и в петък.

Междувременно ТВ7 разпространи четири кратки "тийзъра" от интервюто, в които Василев продължава да атакува архиврага си Делян Пеевски, но засяга и някои други въпроси, свързани със статуквото.

Ето какво казва Василев в тях:

Доган ми каза, че е късно. Не знам какво точно е било късно. Но това означава едно. Че съм бил наклеветен. Твърдо.

Борисов е феномен. Безусловно. Дали има алтернатива или няма, ... какво да кажа. И Рим на един етап не е имал алтернатива, в един момент се е сгромолясала такава империя. Т.е. пътят към падението е много кратък.

В момента най-сериозният бизнес в държавата България е брокерският бизнес, свързан с активите на КТБ. Има няколко брокерски компании. Брокерска компания "Пеевски", брокерска компания "Сталийски", всеки продава нещо от активите. И всеки урежда някой желаещ да се сдобие с този актив на някаква минимална цена.

Първоначалният кандидат на г-н Пеевски беше г-н Бойко Найденов. След това, разбира се, беше намерено компромисно решение г-н Цацаров да бъде главен прокурор. Затова очевидно г-н Цацаров им се отблагодарява сега.

Ключови думи

Коментари

Импала

А кой сготви постановката в Костинброд ще каже ли?

windows

Там е работата, че не беше постановка, а разкритие за фалшификация на изборите. Жалкото е, че поводът беше не журналистическа доблест, а че интересите на олигарсите изведнъж се сблъскаха и единия олигарх реши да развали омертата, която всички спазват по време на избори: да не се топят един друг, въпреки, че всички отлично знаят за продажбата на гласове, корпоративния вот и печатането на фалшиви бюлетини.

Радев

Аферата "Костинброд" си беше класическо престъпно мероприятие, което се опита ГЕРБ да спретне и да си вдигне процента. Разбира се, след като конюктурата се промени, бе много ясно, че това дело ще бъде заметено. Същото се случи и с "Цецомобилите". Един ден като падне Борисов отново ще се заговори за тях, и за Мишо Бирата и т.н.,повярвайте.

От коментарите на Радев и windows е видно,че подкрепящите БСП,ДПС и Р.Б. са отчайващо прости хора.Костинброд си беше чиста проба комунистическо активно мероприятие в които Цацаров изигра основната роля,същата роля изигра и за фалита на КТБ.Скалъпените обвинения за Костинброд както и за Цветанов са прозрачни и само малоумници немогат да ги видят.

Костинброд доказа огромна измама за изборите

По-прости хора от гласуващите за ГЕРБ аз лично не съм виждал.

socialen

Поредното доказателство, че Борисов е креатура на Доган.

123

Интервюто на Василев със сигурност ще бъде любопитно. Още по-любопитна е персоната, която го е направила. Едно птиченче пошушна, че това била самата Любица Кулезич, която се завръща с гръм и трясък в ТВ7.

кибика

абе този още ли не са го прибрали на топло в централния софийски?

А ПИК превантивно минаха в предварителна контраатака. Сакън да не би нещо да бъде омаскарен Пеевски или Борисов. Слугинажът не спи, ей...

tibia

Поредното доказателство, че Миро Мършата и Кокинов са подставени лица, които са знаели, че разговора им в къщата на Борисов се записва. Това е причината Кокинов да подхвърли "ти си го избра". Бойко Найденов подаде оставка доста изненадващо и тя със сигурност беше свързана с Христо Бисеров. "Битката" за главен прокурор уж беше между Цацаров и Борислав Сарафов. И двамата са хора на ДПС! Изобщо много интересни неща се случиха между февруарските "общонародни протести" /платени от енергийната мафия/ и изборите на 5 октомври м.г. Май дойде време да научим истината!

VILI CHILINGIROVA

AH, TROLOVE DOLNI, KAK STE SE MOBILIZIRLI!NIAMA DA POLUCHITE OTGOVOR OT GERB I BORISOV, ZASHTOTO OMRAZATA RAZLAGA , ZATOVA VI MIRISHE!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.