Днес ръководството на "Левски" се похвали с пореден рекламодател в ерата на тримата нови собственици на клуба. Това е австрийският концерн "Щрабаг" (STRABAG), името на който една година ще стои на фланелките на отбора. Не бе обявено официално каква сума ще налее международната компания на "Герена". Има клауза за удължаване с още две лета.

В официалната информация се казва, че първоначално фокусът ще е върху първия отбор, но от компанията имат желание да съсредоточат усилия и върху детско-юношеската школа на клуба.

На пресконференцията присъства членът на борда на директорите на "Щрабаг - Австрия" Херберт Крутина, който разкри, че фирмата му в момента строи новия стадион на "Рапид" (Виена). И че би се радвал да прави същото и в България. В момента се довършва сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" - от българска строителна фирма. Предстои поетапно събаряне и изграждане и на другите сектори.

Синята фланелка вече е пълна със спонсори.

Днес не стана ясно дали има разговори със "сините" и в тази насока.

А след падането на Тодор Батков "Левски" се сдоби вече с близо половин дузина спонсори, сред които са "Виваком", "Градус", "Спорт депо" и т.н.