Гуинет Полтроу смята да продаде доскорошното си семейно гнездо с фронтмена на Coldplay Крис Мартин и да го замени с нещо по-малко, но пак в Лондон.

Американската актриса, която се прочу с наистина хубавия филм "Влюбеният Шекспир", а сега е принудена да играе в комиксови бози като "Железен човек" 2, 3, 4 и т. н., явно не иска да се разделя с английската столица. Тя е намислила да продаде за около 7 млн. паунда имението в Северен Лондон, което споделяха с Крис Мартин, преди да си писнат след 10-годишен брак и да скъсат преди няма и месец. С двете им деца Гуинет смята да си намери нещо по-малко, но за сметка на това по в центъра.

"Гуинет иска тотална промяна", разкрива близък до актрисата източник. Но двамата с британеца Крис Мартин имали много приятели в Лондон, затова Гуинет държала да не откъсва децата от близките. Актрисата заделила общо 15 млн. паунда за новото жилище, които може и да й стигнат, но може и да не й стигнат, при положение едно от задължителните й условия към брокерите на имоти е  апартаментът да гледа към Биг Бен и сградата на Парламента.