Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шестима българи са загинали снощи при тежка катастрофа на северния околовръстен път на Берлин, съобщи в. "Тасесшпигел".

Жертвите са трима мъже и три жени. Те пътували в микробус, който се врязал в камион. Оцелели са само двама пътници. Те са откарани в болница в тежко състояние. Единият от тях е 25-годишен мъж.

От вътрешното министерство на федерална провинция Бранденбург са информирали българското посолство в Берлин за трагедията. Регионалният премиер Дитмар Войдке изразил съчувствия на роднините на загиналите.

Ключови думи

Коментари

бивш читател

абе как не ви е срам от такива заглавия? мозъкът ви ли гине от жегите?

А какво да е заглавието? От какво да ги е срам журналистите? Написали са точно какво се е случило. Трагедиите се криеха в друга една епоха. И още:първо се научете да започвате изреченията си с главна буква.

лупи

Започнали сте да използвате думи,които често се използват от ПИК и БЛИЦ. Явно не сте много по-различни.

дебелян пеевский

О, започнали сме да изнасяме маршрутки с екипажите за Германия?

Жени

Абе, троловете, вие пик и блиц чели ли сте изобщо? Щото отличителния им белег са думички като Шок! Ужас! Невероятно! Трагедия! и пр. Това е възможно най-културно написаната информация, по отношение на такава трагедия. Вие какво искате да напишат, че са живи, когато са починали ли?!

Оги от скайпа

Светлана Джамджиева се събуди и реши да пусне за катастрофата 24 часа след останалите медии. Наздраве!

Това вече наистина е малоумно, катастрофата е станала вчера следобед, какви 24 часа по-късно?!?!

Една идея

Една идея за модераторите на Club Z - сложете си в условята за ползване, че ще триете всички мнения, които не са предпоставка за създаване на сериозна дискусия във форума и просто ги махайте. Сигурен съм, че никой от постоянните ви читатели, които искаме да водим съдържателни дискусии, няма да ви се разсърди.

===

цялата държава се е сринала до дъно, дори и свестни шофьори не можем вече да произвеждаме. Това е продължение на трагедията, която се разиграва и по нашите пътища. А Вие тук чертаете картинки как Путин бил лош, Божо бил лош. Не виждате ли, че цялата държава ни я взеха под диктовката на краварите!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.