Тити Папазов се включи подобаващо в Клуб "50" - новото формирование на левскарите, които ще подпомогнат организацията по честванията на 50-годишнината от първия мач в евротурнирите. Двубоят е на 10 октомври от 16:00 часа на стадион "Васил Левски", а съперник е шведският "Юргорден", тимът, срещу който "сините" започват преди пет десетилетия.

Във въпросния клуб ще влязат 1914 души, като всяко място струва 50 лева. Това означава, че 23 струват 1150 лева. А защо точно 23? Това беше номерът на Майкъл Джордан, любимият спортист на Папазов.

"Аз никога няма и не мога да забравя какво направиха феновете на "Левски" през май 2014 г., както и в "Арена Армеец". За мен тези два момента бяха повече от всички титли, които съм спечелил", заяви Тити.

"Готов съм да вложа цялата си енергия и да помогна с всичко, което мога за това левскарите да имаме нов празник. Този път нямаме какво да спасяваме. Имаме просто нов шанс да покажем, защо "Левски" е безспорният номер едно в България!", добави треньорът.

Запълването на местата в Клуб "50" върви с отлично темпо, като десетки левскари се включват всеки ден в инициатива, похвалиха се организаторите.