Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Хората в Лесидрен от години са били свидетели на провеждащите се в центъра на селото и по улиците му гонки, но ги е било страх да свидетелстват срещу младежите, които карали бързо колите си, става ясно от репортаж на Нова тв от селото, където вчера автоджигити прегазиха 4 деца, от които две починаха.

"От една година съм предупредил полицията в Угърчин, идваха, след като миналия ден бяха правили гонка в центъра, но нито един жител на селото не се съгласи да стане свидетел, за да им бъдат написани актове", казва кметът на Лесидрен Борис Нешев.

"Страх има в хората - живеят възрастни хора, притесняват се да не им направят нещо младите", обяснява кметът.

"Полицията нееднократно е сигнализирана, но нищо не последва", казва д-р Марин Чернев, чиято майка е жител на селото. "Преди година попът на селото беше сгазен даже", дава пример той.

"Страхът витае в това село, защото тези хора се чувстват безнаказани. Полиция не се вижда", заключава д-р Чернев.

Редно е в такива големи села да има постоянно полицай или нещатен сътрудник, предлага кметът Борис Нешев. Той дава скорошен пример: "Повиках полицията преди 3 месеца, когато беше мачът "Левски"-"Литекс", свиреха гуми на площада, от случая даже бяха качили и клипче в интернет. Обадих се на полицията в Угърчин: Моля, елате да ги хванете, но те казаха, че придружават запалянковци от Левски. Дойдоха на другия ден и тръгнахме да търсим свидетели. Никой не пожела да стане свидетел", разказва той.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Много ясно защо. "Полицията" също знае кои са престъпниците и е в отлични отношения с тях, както във всяко село.

вичо

Не разбирам какви свидетели се търсят ,след като се знае ,че тези мръсни мангали са се гонили и са убили децата ?

ДПС - ГЕРБ - вечна дружба!

Изродите - убийци са копелета на видни активисти на СИКаджийската групировка наа банкянската мутра, както и на етническата, антибългарска групировка на един друг изрод - Ахмед Доган! Само че, както е известно и на уличните псета, агентите Сава и Буда са в тясна вразка, ортаци в толкова много престъпни далавери за стотици милиони, като например "Булгартабак" и фалита ан КТБ! Затова хората се страхуват, имат основание да се страхуват! А някой порговори, а са го самоубили! Като например касиера на агент Сава, когото самоубиха в сараите преди години! А и след СИКаджиите останаха доста трупове - ве на непокорни и все на такива, които са нарушили омертата! Така че, опасно е да се говори в Лесидрен. След като и бъчваровото МВР се страхува, какво остава за обикновените хора, подложени на отвратителната диктатура, установена в нещастната ин държавица от престъпната банкянско-боянска престъпна сган!

СВЕТИ ПЕТЪР

До къде я докарахме да ни е страх значи сме ЦИГАНСКА държава така ли е господин БОРИСОВ нали си жрец и смодържавник отговори на народа си

дебелян пеевский

Еми като сте цигани, каква да ви е държавата?

БЪЧВАРОВ

Госпожо министър на МВР идете в лесидрен и се запознаите лично не в НС да събирате подписи

за ПОЛИЦИЯТА страха на свидетелите трябва дА дава сериозен повод за разследване. Гнило, многог гнило, чак на плашители и купувачи на гласове по избори мирише

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.