Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Челният опит на славната японска мафия Якудза - официален сайт, с химн, фотогалерии и отчети за свършената работа - може да бъде подет и от други престъпни организации по света. И у нас. Да си официализираш мафията е наистина похвална инициатива. Така, когато отправяш някому предложение, на което не може да откаже, той няма да се чуди кой си и какъв си. Просто му даваш адреса на сайта в мрежата и готово. Там ти е и CV-то, и творческата биография, и всичко.
В България обаче този почин няма да намери почва. Японците да имат да вземат - нашата мафия отдавна си има и сайтове, и телевизии, и печатни издания. Можем да изредим списък с имената и ай-пи адресите на повечето, но няма полза. Те не се и крият. Отговорните власти отдавна ги знаят - и какво? Ползват се от тях с най-голям ентусиазъм.
Ако бяхме прекалено цинични, щяхме да ви дадем името на един сайт, от който можете да получите информация за повечето мафиотски дела и документи за последните 25 години: www.parliament.bg. Но понеже не сме чак толкова цинични, няма да го дадем. Същото важи и за сайта www.government.bg. Изобщо не си мислете, че намекваме нещо. 
И понеже отдавна упорито се твърди, че всяка държава си има мафия, а само в България мафията си има държава, предлагаме на нашата бързо да регистрира сайта www.мафия.бг и да го ползва по предназначение. Проверихме, адресът още е свободен.

Ключови думи

Коментари

Дмитрий

В мафията, поне по презумция, се държи на понятия като чест и достойнство, а привилегиите не се дават по рождение, а трябва да ги заслужиш. Май с едно изречение се отдалечихме прекалено много от българската "мафия"...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.