Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Японската мафия Якудза показа, че не й пука от нищо и пусна свой официален интернет сайт. На сайта е качен и "корпоративният" химн на организацията, съобщи агенция БГНЕС.

Сайтът е собственост на най-голямата мафиотска групировка в страната - "Ямагути-гуми", която миналата година пусна и свое списание. Целта на медиите й е сплотяване на членовете на организацията, представени в качените на сайта материали като ангели-хранители. 

Има и видео, на което може да се види как лидери на "Ямагути-гуми" посещават храм, а от фотогалерията е видно как членове на организацията геройски помагат при разчистването на руините след унищожителното цунами от 2011 г. и земетресението от 1996 г., ударили Япония. В корпоративния химн пък се пее за храброст, борба срещу несправедливостта и се апелира да се помага на слабите.

За разлика от италианската и китайската мафии, Якудза юридически не е незаконна. Японските власти даже водят на подробен отчет мафиотските групировки и членовете им. Мафиотите са обект на уважение, а начинът им на живот е издигнат в култ от японските манга комикси.

Ключови думи

Коментари

:)

да бяхте пуснали линк към сайта... :

kostaaa

zakona ili ne ...lmam das

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.