Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Партията ГЕРБ отново се регистрира първа в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за европарламент, съобщи БГНЕС. За да запазят заветното число млади активисти на партията бяха завардили входа на офиса на ЦИК още от средата на март.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че са внесени 9999 подписа, защото това е било изискването по електронния носител, който е трябвало да представят. А общият брой подписи от всички структури на ГЕРБ е 38 200.

За това дали очаква затруднения в работата на ЦИК Цветанов каза, че въпреки нелогичния срок за приемането на новия Изборен кодекс, той смята, че ЦИК ще положи максимални усилия, за да не забави нормалния ритъм за нормалното провеждане на европейските избори.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че фактът, че днес те регистрират партията си и вече има указания от ЦИК означава, че комисията наваксва изоставането си. Той изрази надежда, че няма да има проблеми за структурирането на общинските избирателни комисии по места.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.