Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Киностудията Warner Bros. започва да снима поредица от три мегафилма по мотиви от романа на Джоан Роулинг "Фантастични зверове и техните местообитания", който в серията романи за Хари Потър представлява учебник по дисциплината "Грижи за магическите същества", съобщава списание Variety.

Отначало за проекта беше споменато още през септември, когато генералният директор на Warner Bros. Кевин Цуджихара заяви, че студиото има намерение да създаде серии по книга на Роулинг, но не даде подробности коя книга. В интервю за The New York Times пък Джоан Роулинг призна, че ще се снима трилогия по книгата на измисления автор - магическия зоолог Нют Скамандер, който написал нещо като пътеводител за вълшебни животни, изучаван в училището на младите магьосници Хогуортс.

Книгата "Фантастични зверове и техните местообитания" Роулинг написала през 2001 г., в паузата между публикуването на четвъртия и петия роман за Хари Потър. Събитията, описани в романа, се случват в Ню Йорк, 70 години преди да се роди магьосникът Хари. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.