Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ръководството на болницата в Харков, където укаинската експремиерка лежа по време на присъдата си, е решило да направи ВИП-музей  в стаята й, пише в. "Комсомолская правда-Украйна".

Тя се намира на 9-ия етаж в местната Централна клинична болница номер 5. На прозорците все още има решетки поради факта, че Тимошенко бе там като затворничка. Съвсем скоро обаче те ще бъдат свалени.

Всъщност посетителите няма какво толкова да видят в стаята, изтъква изданието. След като бе освободена от затвора, Тимошенко изнесла оттам всичките си лични вещи. Останали са само мебелите, стоящи преди нейното пристигане.

От болницата си отдъхнали след напускането на експремиерката. И персоналът, и пациентите били изтощени от постоянните милиционерски кордони около сградата, от постоянно идващите там дипломати от чужбина и от близките на ВИП-затворничката. Дори много болни молели да бъдат изписвани по-рано.

Обикновено Тимошенко разговаряла с гостите си в банята, докато лежала в болницата.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.