Без да й пука от касовия провал и съсипващата критика към предния й филм като режисьор "НИЕ. Вярваме в любовта", Мадона вече се готви за снимките на следващия - "Ади: История на любовта" по романа на Ребека Уокър.

В центъра на сюжета е любовната история на американски туристки - християнка и еврейка-феминистка, и двете лесбийки, които се влюбват едновременно в млад местен мюсюлманин насред Кения. И насред гражданската война там, съобщава The Hollywood ReporterМладите хора оформят любовен триъгълник, но, както може да се очаква, се сблъскват с религиозни и расови предразсъдъци под дъжд от куршуми и свистене на мачетета.

Новият проект на Мадона със сигурност ще породи поредната вълна скандали от страна на радикално настроени мюсюлмански, еврейски и християнски общности, смята изданието. Певицата, а вече и режисьорка, обаче най обича точно такива работи. Тя знае като "Отче наш" фразата: лоша реклама няма. През 2012, в навечерието на президентските избори в Щатите, тя изрази своеобразната си поддръжка за Барак Обама със следното изказване: "Ако гласувате за Обама, голям черен мюсюлманин ще се окаже в Белия дом". Така тя успа да вбеси и противниците, и привържениците на президента, но дали това я притесни?... Познахте.

Провокациите са запазена марка на г-жа Чиконе още от далечната 1989 г., когато горящи кръстове, хомосексуални жестове с момичета от балета и хетеросексуални с оживяваща статуя на чернокож светец бликаха от видеоклипа на песента "Like a Prayer" и Ватиканът даже я заплаши, че ще я отлъчи от църквата.