Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лимузина, която побира 12 души на борда и с която може да отидете навсякъде? Почитателите на "Лудия Макс" с дебели портфейли могат да намерят такова нещо.

Срещу $1 млн. базираната в Аризона, САЩ, компания Big Toyz Racing ще ви продаде своя звяр Sin Sity Hustler. Това е близо 10-метрова стреч лимузина, базирана на гигантския всъдеход Ford Excursion. Гигантска машина, вдигната на платформа, разположена върху два чифта 66-инчови гуми.

Създателите ѝ твърдят, че това е и най-дългият monster truck, правен някога. Заради масивните си гуми и двигател с мощност от 750 к.с. машината е доста бърза и невероятно повратлива - завиващи са и четирите й колела, а осемте напомпани с азот амортисьора осигуряват плавно преминаване и през най-големите неравности.

Ето за какво става въпрос:


Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.