Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Строителството е огромен сектор от българската икономика, а годишните приходи на бранша са за милиарди левове. Но освен за градежа на молове и блокове, компаниите получават финансиране и за публични проекти - пътища и инфраструктурни съоръжения, спешни ремонти след някоя природна стихия, изграждане на водоканализационни мрежи и пречиствателни станции за отпадни води, макар и рядко - строеж на цели сгради с обществено предназначение.

Кои са фирмите, които са спечелили най-много публични проекти от началото на 2014 г. насам? Клуб Z направи справка в регистъра на Агенцията по обществени поръчки.

Данните са за възложени договори от началото на 2014 г., като не са включени поръчки, където дружествата са ангажирани в рамкови договор, като например тези за енергийно обновяване и за пътно поддържане. Договорите са с различна продължителност - от няколко месеца, до няколко години. Най-голям е обемът на договорите на "Трейс", но разликата между първите ти фирми е много малка.

 

Ключови думи

Коментари

Радев

Къде са любимците на Боко ГБС?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.