Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Командващият спецчастите към МВР на Таджикистан се е присъединил към "Ислямска държав" (ИД), предаде РИА Новости.

Полк. Гулмурод Халимов сам разпространил новината във видеозапис, публикуван в социалните мрежи.

Халимов твърди, че влязъл в редовете на ИД в знак на протест срещу политиката на властите в Душанбе. Той твърди, че в Таджикистан забраняват мюсюлманските молитви и носенето на свързани с ислямската религия дрехи. Полковникът допълва, че с него в Сирия дошли още десет негови сънародници.

Гулмурод Халимов, който е карал военно обученвие и в Русия, и в САЩ, изчезна мистериозно в края на април. Той бе оставил работното си удостоверение в своя кабинет. След няколко дни бе открит автомобилът му.

Преди три години офицерът оглавил ОМОН - отрядите на милицията със специално предназначение. За образцово изпълнение на задачите той бил награждаван неведнъж с ордени и медали.

Ключови думи

Коментари

Мохамед е пасивен в мъжката любов

Алах малах... Я идете да се измиете на чешмата, срешете се, па се обръснете и да вземете да прочетете по някоя книга. Измет долна и смрадлива, маимуни средновековни и безпросветни.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.