Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицията вече е локализирала потребителя, който под псевдонима "Пейо Яворов" подсказа във фейсбук, че точно той ще се падне на матурата, съобщи Нова тв. Повече информация по случая все още няма, но по думите на образователния министър той е студент.

Икономическа полиция продължава да работи по разкриването на това кой и как продава матурите. От просветното ведомство са категорични, че тя не е изтекла от там.

"Аз съм твърдо на мнение, че трябва да направим всичко възможно да внушим този авторитет на министерството, който то заслужава за едни прекрасно преминали матури, но винаги има грешки и тези грешки трябва да станат публично достояние", каза ресорният министър Тодор Танев.

В същото време  се оказа, че фейсбук позволява да заложиш предварителен статус, който само ти виждаш и когато го "освободиш", той излиза със старата дата. Което би могло да се е случило и с "Пейо Яворов".

Ключови думи

Коментари

Николов

Прекрасни матури! А колко зрелостници бяха със слушалки в ушите? Наистина- Прекрасни бутафорни матури!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.