Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не е ясно колко хора са свързали празниците от 1 до 6 май, но за всеки случай в средата на седмицата държавата отново въвежда ограничителните мерки по пътищата от последната неделя в очакване на поредните задръствания по Гергьовден.

Като за начало, от 14 ч. до 20 ч. се ограничава движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т по автомагистралите и определени натоварени участъци от републиканската пътна мрежа, показва справка на сайта на Агенция "Пътна инфраструктура".

Класиката в случая - въвеждане на две ленти в посока към столицата в района на Драгичево по пътя "Перник-София", също влиза в действие.

Според анализи на Института за анализи в туризма, около 100 000 българи ще почиват тази година в продължение на цлия период от 1 до 6 май, като голяма част от тях са отишли в Гърция за първо море за сезона.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.