Музикалната легенда, любимецът на няколко поколения дами, певецът на "Дилайла" е тъжен! Големият уелсец Том Джоунс сподели с нотка на всемирна тъга, че съпругата му е твърдо против той да организира шумни партита в дома им.

Въпреки че била наясно от край време със страстта на Том към музиката и свързаните с нея големи компании, жена му Мелинда не пропускала да тропне с крак всеки път, когато на него му се прище да спретне здрава пачанга у тях. "Не правя тържества вкъщи. Жена ми е много спокоен човек и става нервна, ако някой се появи. Роби Уилямс дойде на гости веднъж и жена ми си остана в спалнята, въпреки че го познава", разказва чичо Том пред британският вестник "Метро".

"Уви, Мелинда просто не е такъв човек. Тя не обича шумните купони. За сметка на нея обаче аз ходя много на тържества из чуждите къщи", добавя с хитра усмивка 74-годишният мистър Джоунс.

"Има много условия за успеха на един брак. Това, че се обичаме един друг, със сигурност е най-важно, но освен това имаме доста сходно чувство за хумор. С Мел се познаваме до болка и любовта ми към нея е извор на живот", дава рецептата за семейно щастие мъжът, когото разгорещени момичета все още замерят с бикини на всеки негов концерт