Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Изпълнителният директор на Google Дан Фрединбург е сред жертвите на земетресението в Непал.

Фрединбург е загинал под Еверест, където лавина падна в резултат на силното земетресение. Смъртта му бе потвърдена от неговата по-малка сестра Меган, която  написа в туитър, че брат й е починал вследствие на тежки травми по главата.

Според Ройтерс до момента са намерени телата на 17 алпинисти, загинали от лавината след мощния трус в събота. Те са открити в базовия лагер на връх Еверест, където стотици катерачи бяха застигнати от бедствието.

Броят на загиналите от вчерашното земетресение в Непал нарасна до 1 805 души, а 4 718 са ранени. Земетресението бе с магнитуд от 7,9 по Рихтер. Последваха серия от вторични трусове, най-мощният от които бе с магнитуд 6,6 по Рихтер.

Ключови думи

Коментари

читател

Загиналите алпинисти са над 80 и над 100 са в неизвестност. Информацията е към 12h pm EET 27.04.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.