Очаква се в ЦСКА да има нова нова власт скоро, след като днес мажоритарният собственик Александър Томов прехвърли контролния пакет акции на клуба в ръцете на представителите на феновете Милко Георгиев и Борислав Лазаров.

Така Томов откликна на призива на сектор "Г", който практически държи акциите и на другите двама основни акционери - Юлиян Инджов и Петър Манджуков.

В петък се очаква официално изявление на боса, възможна е и пресконференция. Вчера след заседанието на управителния съвет на "червените" Ивайло Манджуков каза, че следващите часове са критични за бъдещено на ЦСКА и че се водят преговори за смяна на собственика.

В студиото на "Диема" пък Милко Георгиев загадъчно подхвърли, че потенциален инвеститор, засега с сянка, следи процесите на "Българска армия" и може да поеме клуба, стига Томов да предостави мажоритарния дял. Днешният ден премина в догадки кой може да е този благодетел. Ако не се появи такъв, феновете на клуба ще трябва да издържат отбора, както стана с "Локомотив" (Пловдив), където Коко Динев предаде собствеността си на запалянковците.

Все пак почти сигурно в ЦСКА ще има нов бос (или босове), а поне някои въпроси ще получат отговори в близките дни.

Междувременно днес "Лудогорец" поиска допинг контрол за мача с ЦСКА в събота в Разград. Любопитно е, че Инджов и Манджукови обявиха премия от 50 000 за победа на "червените", които досега имат само загуби на терена на шампиона в срещи от "А" група.