Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Две бебета и 16 ученици са сред жертвите на авиокатастрофата във Франция обяви шефът на Джърмануингс. Учениците от град Халтерн били в Испания по програма за обмяна на опит и се връщали у дома заедно с двама учители. Общо 67 са германците загинали при падането на самолета в Алпите в От Прованс. Сред тях са и две бебета.

Самолетът е произведен през 1991 година и до 2014 г. е обслужвал Луфтханза. През лятото на 2013 е бил на основен ремонт, а през март т.г. е минал техническа проверка в Дюселдорф. Капитанът е имал 10 години трудов стаж и е прелетял над 6000 часа във въздуха.

Президентът Франсоа Оланд отиде пеш до Министерството на вътрешните работи в Париж, където бе посрещнат от премиера Манюел Валс. Двамата се запознаха в създадения кризисен щаб с последните подробности около катастрофата. Към тях се приъедини и испанският крал Фелипе Шести, който започна визита в Париж, но поради трагичните събития я прекрати и тази вечер се връща в Мадрид.

Ключови думи

Коментари

grammarNazi

КризиСНия щаб, ако обичате.

Коментар

Всеки човек е важен. И бебе, и старец! Долу гнилите самолети!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.