Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Жесток побой е нанесен на служител, работещ в зоните за платено паркиране в центъра на София днес, предаде БГНЕС.

Мъжът, продаващ талони за "синя" и "зелена" зони в централната градска част, е настанен в болница с наранявания, след като бил нападнат минути преди 12 часа на улица "Цар Симеон", билоз до кръстовището с ул. "Антим Първи". Очевидци казаха, че нападателят извадил бухалка от багажника и тръгнал към служителя от платеното паркиране.

Сигналът към полицията е подаден в 12.10 часа. От МВР потвърдиха за инцидента пред Клуб Z и казаха, че служителят е в "Пирогов" за преглед.

Скандалът е бил свързан с работата му.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Рекетьорите от ЦГМ от време на време попадат на мутри....

въй

а тъпаците коментират и се правят на интересни...

Радев

И на мен ми се е случвало да ми закопчаят колата, дори и само 2-3 минути след изтичането на времето, но и през ум не би ми минало да нападна възрастен човек и то с бухалка! Що за скотове са това, бе? Още повече, че човека не е слагал скоби, а е продавал талончета. Тази гнусна мутра с БМВ-то по нищо не се различава от изродите, които пребиха до смърт човека във Варна.

Велуга

И скоба да е слагал пак не е оправдано!

Анонимен

Преди няколко години посрещах чуждестранни туристи от летището в Бургас. Без да иска шофьорът отне предимството на един джип БМВ, който започна да преследва автобуса и да хвърля камъни в движение по прозорците. Накрая пресече пътя ни, излезе един млад човек на около 28-30 години и потроши 2 прозореца на автобуса с бухалка. И избяга, не го откриха. Беше вечер около 9 часа, а автобусът ни тъкмо беше разтоварил първата група туристи и беше празен. БЪЛГАРИЯ... това е...

on

ъъъ... "камъни"?? Искаш да кажеш, че си носи павета и карайки се едно 80 км/ч ги мята през прозореца??

вичо

Този мърсол с джипката трябва да бъде намерен и вкаран в кауша !

Развеселен

В затвора и на манафите, както казваше Жорж Ганчев

zemen rai

Мутренска държава и това си е!

Виновна е съдебната система.

питанка

Не зная как работи системата за проверка, но допускам, че тя регистрира подадения от контрольора номер, т.е. там би трябвало да фигурират четирите еднакви цифри, т.е. бързо и лесно може да се установи мутрата. Има и очевидци. Е, кажете ми честно, не искате ли в такива случаи да има светкавично вкарване в затвора? Наречете ме путлеристка, комунистка, нецивилизована антидемократка и каквото още си пожелаете, но наистина ли искате да живеете в страна с тотална БЕЗНАКАЗАНОСТ? Това ли е демокрацията? Искахме да не ни е страх, нали? Е, мен ме страх. И моля, не ми казвайте, че в цивилизованите страни всеки ден се случват подобни или по-лоши неща.

Уточнител

В случая всичко еясно.Ясно е, че съдебната система е тромава и на 60-80% продажнаи корумпирана. САМО ЕДНО НЕ МИ Е ЯСНО И МЕ ОЗАДАЧАВА: Защо, ако човек пледира за законност, трябва да го наричат "путлерист" и "комунист"? Това го разбирам, като реклама ва комунизма и путлеризма - все престъпни идеологии, където подобни граждански форуми просто са забранени (при комунизма) или са без всякакво значение (при путлеризма)

питанка

Веднага уточнявам.:) При онези престъпни и недемократични идеологии съществува страхът, включително от закона. При тях законът, добър или лош, действа, наказва и принуждава хората да се съобразяват с него. Там законът е бухалката. В нашата демократична действителност законът, добър или лош, създава единствено усещане за безнаказаност. От нещастния престъпник-циганин (който оревава орталъка за нарушените си права и се изнизва) до щастливия престъпник-милионер (който тихичко плаща и напуска триумфално съдебната зала), върху техните права е най-концентрирана съдебната система (сакън да не ги обвини CNN, примерно, в нарушаване на човешките права). Да, съгласна съм, че по-добре 100 престъпници навън, отколкото 1 невинен в затвора. Но не съм съгласна да живея в страх от бухалката.

5 ОТДЕЛЕНИЕ ЗАТВОР СТ, ЗАГОРА

ТОЯ ПО ТОЧНО ТАЯ ДА ГО ПРАТЯТ В ЗАТВОРА КАТО ПЪРВО МИНЕ И СИ КУПИ ПОВЕЧЕ ВАЗЕЛИН ЧЕ ЦЯЛО ОТДЕЛЕНИЕ АКОРАВЯЛИ РЕЦЕДИВИ ГО ЧАКАТ,ЗАДАГО ОБИЧАТ ВСЕКИ ДЕН,

Аман

Докато не заработи тая съдебна система така ще е. Всеки примат с бухалка ще се чувства недосегаем. @ Питанке, в тоталитарното общество, дето много ти липсва, не законът е бухалка, а държащият бухалката решава кое е закон и кого да претрепе. Но ти все пак иди там, при бухалката на ким или путлер например.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.