Независимата депутатка Ана Баракова постепенно се разделя с русото. Днес народната представителка, известна най-вече с гафовете си, се яви в Народното събрание с нов, доста по-малко рус цвят на косата и скромно делово костюмче. Преди началото на сегашния парламент Баракова сподели няколко свои желания - да отиде на фризьор, да смъкне няколко килца и да си накупи нов гардероб. Сред приоритетите й липсваше внасянето на законопроект, защитаването на определена кауза или работа за интереса на избирателите. Баракова успява да привлече вниманието ту с жилищните си проблеми, ту със съмнителни познания по правопис. Последно порше с нейния пропуск на стъклото се оказа неправилно паркиран на паркинга на столичен мол.  ри мен положението е малко абстрактно, обект съм на проследяване, на натиск, напрежение", обясни тогава пред Клуб Z Баракова

Бившата учителка по биология вероятно е решила, че е крайно време да пробва дали с малко по-умерен външен вид ще излезе от полезрението на медиите. Дали?

Вижте Баракова преди и сега. И открийте разликите:

20 март 2015 г. В Световния ден на щастието Баракова се яви с нова прическа и депутатски стайлинг на работното си място.
17 декември 2014 г.  По-тъмно руса, но не оставаща незабелязана.
По време на интервюто с Диана Найденова, малко преди да стъпи в Народното събрание.