Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

Републиканците са прави, корупция разяжда Европа, затова Путин си вее байряка.

TH

Ако ще говорим за я, нейният първоизточник е раздутата бюрокрация, която прави вземането на решения много бавно. Гражданите на ЕС трябва да поискат съкращаване на администрация и освобождаване на ресурс за други цели. Аз не проумявам как ЕК отпуска пари в България да възстановяваме разрушени крепости. Хората отиват, за да видят консервирани останки, а не изградени крепости. Те няма да се настаняват в тези крепости. Бутафория, начело с това недоразумение Божидар Димитров.

Иван

Как да уважаваш страна, която си е избрала негър за президент? Невъзможно. А след като разбрах за индустрията за изнасилване на тъпи бели путки, практикувана от мюсюлманските орди в Англия - става дума за поне десетки хиляди изнасилени тъпи английски путки, някои говорят за 1 милион, изгубих напълно уважението си към купчината лайна, наречена Запад.

libdem

А как да уважаваш примитивен четирикрак като теб? Невъзможно.

Развеселен

не бива така между партньори.

роско

Тея сенатори като ги слушам - все едно слушам ДПС и Атака. И те затова ненавиждам както на майка ви Рашата, така и на баща ви щатите.

Абсолютно съм съгласен! Никаква разлика няма между САЩ и Русия - и двете са олигархични терористични организации!

cos

Дано да не изострят само тона, а и действията, че ако оставят всичко на Европа, руснаците ще ги въртят на малкия си пръст.

SRQBoyboy

Германците са ис изули гащите пред Путин и сега се сърдят, че някой ги укорява за мекушавостта. Защото дори по отношние не Израел, Европа е на дълбоко погрешни позиции. Откъде накъде трябва да има палестинска държава, след като палестинците не са готови за мир с Израел? Повече от ясно е, че от такава държава има нужда само Иран, който сика да създаде широка колаиция за ликвидиране на еврейската държава. Може да се предвиди как ще приключи подобен опит - накрая фронтът на ислямските реакционери ще получи, каквото търси - ядрени удари. След като европейците са толкова загрижени за създаване на Палестина, защо мълчат като задници за кюрдите - те са много повече от фелахите и имат законно право на своя държава. Европейското двуличие няма граници.

Що пък палестинците да не са готови за мир с Израел???? Те са готови, просто си искат земите, които им се полагат и са окупирани от ционистите.

SorryLol

Докато текат (уж) санкции, Даймлер прави сделка с КАМАЗ, който пък е доставчик на шасита и двигатели за руската армия Меркел и Оланд седнаха да преговарят с терористи и на практика харизаха завоюваните от Путин украински териории Германия е най-големият платец и консуматор на руска газ, а дори не имитира опит за натиск, немските пари се използват вече 10 годин за въоръжаване на руската армия Пък после - защо американците били резки с мекушавия Щайнмайер

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.