Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Трябва да разширим асортимента, да говорим не за #КОЙ, а #КОИ."

Така вицепремиерът Томислав Дончев отговори по БНТ на въпроса кой се е възползвал от оставката на вътрешния министър Томислав Дончев.

"Тук стигаме до темата за задкулисието. Това е някой, който не е в политиката, не е в светлината на прожекторите, няма ангажимента да е тук като мен. Но е в състояние да определя какво ще се случва", допълни Дончев.

Може би една от грешките на Вучков е, че е бил много нетърпелив, смята вицепремиерът.

"Иска ми се да мисля, че той беше в ролята на жертва, а не на организатор. По всяка вероятност е щяло да се стигне дотам, по никакъв начин не искам да го съдя. От една страна, аз имам професионалното задължение да бъда подозрителен, от друга страна, ако човек се оплете в паяжините на подозренията, ще си живее само там. Наистина коментарът за оставка на заседание на Министерски съвет, без да присъства подобна точка, точно часове след знаковото посещение на директора на ФБР е, меко казано, странно", изтъкна Дончев.

Самият той не е бил на срещата с шефа на ФБР Джеймс Коми, тъй като въпреки многото му вицепремиерски ресори, сред тях не е сигурността.

Ключови думи

Коментари

Марко

Лайнар. Жалки лайнари.

zakkwylde

Не те ли е срам бе, Дончев! Една Тиква можа пред цял народ да назове почти поименно кой му върти калните номера, кой го злепоставя и изнудва, само г-на Дончева се гъне като пишка на шестокласник и не събира кураж да назове нещата с истинските им имена. Айде, вдигни си гащите и говори с имена и адреси. Ако не можеш - айпада си го заври отзад.

Asesino

Малкият, но плешив другар-гном на име Томислав Дончев - известен габровски тарикат и хламидиен партньор на добрия чичко #Кой, раздаващ таблети за вярност.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.