Знаменитото тв шоу „Улицата“ се завръща, но не на екрана, а на сцената. Двайсет години след първообраза по БНТ режисьорът Теди Москов е получил покана да постави в зала 1 на НДК спектакъл по сатиричното предаване. 

Теди Москов вече пише сценария за представлението, планира и кастинг за актьори, защото някои от звездите на „Улицата“ няма да участват, гледаме ги в моноспектакли и в други тв шоута. Но ще видим немалко от познатите ни лица - Мая Новоселска, Христо Гърбов, Георги Спасов, Тончо Токмакчиев, Никола Додов и Борислав Стоилов. Към трупата на Москов ще се присъединят Ути Бъчваров и Влади Въргала, съобщава „24 часа“.

На сцената ще бъде опънат екран, от който актьорите ще „изскочат“ пред публиката. Но ще има и скечове, които се пренасят от сцената на екрана. В новото шоу вероятно ще бъдат показани и някои от любимите на зрителите стари епизоди.

Джазменът Антони Дончев, автор на музиката на “Улицата”, ще свири с бенд на живо.

Възроденото шоу вече има премиерни дати – 2 и 3 юни. Ще се играе два пъти годишно в зала 1 на НДК, както и два пъти месечно в ремонтираната зала 2.

Вижте откъса „Малкият човек“ от старата „Улица“:

Площад Славейков