Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
 
"Убиха Борис Немцов! Един от последните, които имаха силата и вярата да се борят за свободна и европейска Русия... Трагичен идеал, взел в жертва повечето си носители." 
 
Това написа във фейсбук съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев, кой пръв от политиците в страната реагира на страшната новина от Москва. Както е известно опозиционерът и противник на Путин Борис Немцов бе брутално разстрелян с четири куршума на мост много близо до Кремъл. Убиецът или убийците са били очевидно страхливи, защото са стреляли по жертвата си в гръб.
"Бог да прости Борис Немцов, да даде сила на останалите опозиционери. И да вразуми както наивниците в Европа, така и тези, които не оценяват нуждата от стабилно прозападно управление у нас и заплахите, пред които сме изправени", пише още Кънев.
Ключови думи

Коментари

(Не) Развеселен

лека му пръст на човека. Радан е прав, но путинистите у нас няма да се вразумят. Да можеха, щяха да убият и него.

Айляк

Това, последното ти изречение е пълна глупост и абсурд!

ВЕНЦИ ВИТАНОВ

ПЕЧАЛНО СПОКОЙНИ И ДИПЛОМАТИЧНИ СА НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРТНЬОРИ...ОТТАМ ЛЪХА СТРАХ, А ТОВА Е ХРАНА ЗА ХИЩНИКА... УТРЕ ЩЕ БЪДЕ МНОГО, МНОГО КЪСНО ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ Е В ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ, ПРЕЛИТАТ ПАРИ И УКАЗАНИЯ, А СМЕ ОСТАВИЛИ КОНТРОЛА В РЪЦЕТЕ НА ТЕХНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ В ДАНС!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.