Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ще си подам оставката на следващото заседание на Националния съвет на АБВ, съобщи лидерът на партията Георги Първанов пред Нова тв. Причината за това е, че парламентарната група на ръководената от бившия президент партия подкрепи управляващата коалиция за поемането на нов дълг до 16 млрд. лв. в парламента вчера.

Решението на парламентарната група беше въпреки мен. Извинявам се на избирателите ни. Знам как работи ГЕРБ и не се съмнявам, че цялата сума ще бъде изтеглена, обясни Първанов.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Деян

Жълък, жалък Гоце! Кремъл да му носи срама.

Развеселен

До-виж-да-не!

Развеселен

сега Кико Добрев и Шаренкова ще се опитат да го върнат в БСП, Миков ще се окопае и ще стане голям цирк. Дядо Велизар и той ще си направи лява партия да е пълна суматохата.

Деян

Не е ли по-добре сбо-гом.

on

чао, Гоце!

раздвоен съм

нека първо мине заседанието им.И ако напусне наистина,дали ще се занимава с наука,или ще опита нещо ново.И за двете неща не еп твърде стар.

on

прав си. Може и да се стигне до "аз си давам оставката, ама от партията не я приемат"

franko1880

Гоце прави цирк, за да може избирателите да му е вържат и по време на президентските избори да го изберат пак (след като Бойко промени конституцията разбира се).

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.