Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на АБВ Георги Първанов обяви, че партията му няма да отстъпи от позицията си срещу емитирането на дълг от 16 млрд. лева. Пред БНТ той дори заяви, че е готов да се обзаложи за това.

Попитан дали от Патриотичния фронт в момента търгуват подкрепата си за заема, президентът (2002-2012) заяви:

"След пет дни ще знаем кой, кой е".

И бе категоричен, че АБВ няма да търгува с гласовете си и няма да играе в каквито и да е схеми.

В коментар за разминаването между неговата позиция и тази на вицепремиера и социален министър Ивайло Калфин, който се изказа в подкрепа на емитирането на дълга, Първанов заяви:

"Калфин говори за необходимостта от един такъв заем, но парите извън нужните за рефинансирането на заемите, трябва да са ясно разписани. Доверие даром никому не давам".

Лидерът на АБВ отправи и задочна критика към министър-председателя. Според него в една коалиция може да има недоверие, но коалиционната култура е важна.

"Високомерието на премиера не ми допада. Кого плашим сега с нови избори, политиката не е да печелиш избори през три месеца, а да покажеш, че можеш да управляваш", каза Първанов. 

Ключови думи

Коментари

Гоце, Горе, ами ако те барековизират?

Радев

Прав е др. Гоце. банкянската мутра трябва да бъде поставен на място, че започна да влиза в познатия образ.

Charley

Как не търгувате с гласовете си, комунисти сте, продажни сте по природа!

Гоце, що не си затвориш продажната уста. Рубладжия, родоотстъпник, ченгесарски. Нали сърбаме твоята и на партията ти попарата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.