Наистина, както сам пееше в един от големите си деветдесетарски хитове: Hey, man, I'm alive...

Групата "Бон Джоуви" обяви нов албум, озаглавен Forever, и изстреля първи сингъл - кръстен Legendary (не е прочутата му скромност -  за друго става въпрос, виж по-долу).

Полуиталианецът и... хм, бивш секссимвол, не се дава и все още умее да създава мелодии - трябва да му признаем, че кантото на куплета е повече от симпатично.

Регистрите, в които пее, вече не са като на 30-годишния Бон Джоуви (в никой случай нека не си го спомняме в София), а "О-о-о-о" е толкова очарователно американско!

Джон, който имаше проблеми с гласа, е назначил и сериозна банда "подизпълнители" относно пеенето - може да се каже, че има най-голямата беквокална секция от всички рокгрупи в момента.

Forever ще е 16-ата студийна колекция на легендите от Ню Джърси и ще бъде издадена на 7 юни това лято. А пък Legendary е посветена на съпругата на Джон, на „момичето с кафявите очи“, и е написана в съавторство с дългогодишните му сътрудници Били Фалкън и Джон Шанкс, разкрива Zrockradio.bg

А 40 години след първия си официален студиен албум бандата преди дни представи и документална поредица, озаглавена  Thank You, Good Night, The Bon Jovi Story.