Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият изпълнителен директор на БДЖ Йордан Недев е назначен за финансов директор на "БДЖ-Пътнически превози", научи Клуб Z.

Новината бе потвърдена от пресслужбата на националния превозвач.

Недев бе изпълнителен директор на жп холдинга по време на първия управленски мандат на ГЕРБ. По това време шеф на борда на БДЖ бе сегашният изпълнителен директор Владимир Владимиров. Недев обаче подаде оставка през август 2012 година. Тогава транспортният министър Ивайло Московски обяви, че напускането му е по лични причини, но самият Недев призна пред медиите, че си тръгва заради спряната субсидия на жп компанията и бездействието на Министерство на финансите по проблемите в жп сектора.

Почти през целия предишен управленски мандат на ГЕРБ БДЖ бе спряла обслужването на дълговете към кредиторите си и задълженията на холдинга бяха набъбнали до 730 милиона лева.

Според източниците на Клуб Z в момента Недев е ангажиран с работа по седемгодишната оздравителна програма на холдинга, чиито основни параметри трябва да са готови до края на месеца. Досега изтече информация, че БДЖ през следващите години планира да купи 10 петкомпонентни влакчета за по-дълги разстояния и още 5 за крайградски превози. За целта са необходими инвестиции от над 200 милиона лева.

Ключови думи

Коментари

Красив

Нека точенето на държавни пари започне "Сега". Честито на кандидат-милионерите, които ще се пръкнат вследствие на ново раздадени обществени поръчки с наши пари.

10+5=15 mnogo vlakove mnogo ne6to mi drugite kakvo 6te gi pravite?

пешката

Синдикатите сигурно са подскочили :)

За 15 влакчета да се дадат 200 млн. - звучи като кражба. По скоро 150 шинобуса за 200 млн, ще е решение за транспортното обслужване на населението по малките селца и спасение за БДЖ-пътнически. Това с 15-те влака биха го направили крадци-гробокопачи на железницата и държавата.

на 18 април Недев има рожден ден

на 18 април Недев има рожден ден

Мозо

Само Данчо може да изчисти БДЖ от лай...

КОМБИНАТА се завърна.Така се унищожава железница...Дивя се докога само ще се пише във форумите , а няма да вземем и да им покажем , че така не се управлява..СТИГА ДУМИ - ДАЙТЕ И ДЕЛА!... Не може да се слагат на такива постове разни дървеняци където си нямат понятие от железница....Той ще пише оздравителна програма - абе ланколу знаеш ли по какво се движи влака и качвал ли си се на такова превозно средство...Това не е детска играчка ...

Поздравявам решението за връщането на г-н Недев в БДЖ! Само високоинтелигентни и компетентни ръководители трябва да са на ръководни постове в тази държава! Желая му успех особено в борбата с "апендикса" Синдикати, които нищо прогресивно и напредничаво не могат да родят!

ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ВЗЕ ГОЛЯМА СУМА ПАРИ ОТ БДЖ ЗА "КОНСУЛТАЦИИ" ВЪПРЕКИ, ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРА И ПОНЕЖЕ Е ГОЛЯМ "ПРОФЕСИОНАЛИСТ" НИКОЙ НЕ ГО ИСКА И ЗАТОВА ПАК ГО ДОВЛЕКОХА ДА УНИЩОЖАВА И ФАЛИРА БДЖ ,ЗА ДА БЪДЕ ПОДАРЕНО ЗА БЕЗ ПАРИ НА НАШИТЕ ХОРА, А ДО КОЛКО НЕДЕВ Е РЕФОРМАТОР САМИ СЪДЕТЕ ЩОМ Е В ИГРАТА ЗАЕДНО С ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ КОМСОМОЛСКИЯТ СЕКРЕТАР ПО ВИДЕНОВО ВРЕМЕ ЗАВЪРШИЛ НАЧАЛНА ПЕДАГОГИКА ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА БДЖ - ВСИЧКИ СА КАЛИНКИ.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.