Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Парламентарната група на АБВ ще внесе в НС декларация относно събитията в Украйна. Това каза лидерът на партията Георги Първанов. Според него българската позиция трябва да бъде за ненамеса в този конфликт.

"България не бива да позволява нейната територия да бъде използва за военни удари в тази посока", заяви Първанов. АБВ настоява България да се обяви против всякакви силови намеси в конфликта в Източна Украйна и не приема, територията ни да се използва за военни действия. В мотивите към декларацията, която ще бъде внесена се казва, че държавата ни е заинтересована от бързо спиране на кръвопролитията, връщане на воюващите страни на масата за преговори с помощта на основните международни фактори.

"Българските университети да отворят вратите си за нашите млади сънародници от тези региони. По този начин те биха могли да намерят трайно решение за бъдещето си", призова Първанов.

Ключови думи

Коментари

С какво да се намесим бе, с двата работещи самолета, дето ги имаме ли?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.