Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

МОМЧИЛ ИНДЖОВ

"Това е само нещо хипотетично. Аз не мога и не искам да разсъждавам по този въпрос, нито да гледам на кафе." Така отговори днес руският посланик Юрий Исаков, помолен от Клуб Z да коментари твърденията, че България може да се превърне в цел при евентуални военни действия в Украйна. 

За първи път това бе заявено преди десетина дни от руския военен експерт Михаил Евсеев. Днес подобно опасение изрази по БНТ лидерът на БСП и бивш председател на НС Михаил Миков. 

Посланик Исаков говори пред журналисти, след като положи венец на паметната плочи на граф Игнатиев в София. Днес е денят на дипломатическия служител в Русия.

Очаквайте подробности

Ключови думи

Коментари

uuu

Исак-OFF!

както винаги-

кратко и точно.И накрая-4ВСИЧКО ТОВА ДА БЪДЕ ПО -ОЧЕВИДНО."

xyz

НАЛИ И КРИМ НЕ БЕШЕ ЦЕЛ НА РУСИЯ, А ОНИЯ ДВАМА ПИЯНИ МЪРЛЯЧИ, КОЛЕГИ НА ИСАКОВ КАКВИ ГИ ЛАХА. РУСИЯ Е АГРЕСОР И ИСАКОВ ТРЯБВА ДА Е ПЕРСОНА НОН ГРАТА. ЧЕРЕН ПЕЧАТ И В МАСКВА

Митко

Научи най-накрая български бе, шопар!

4apaev

Има две Русии. Първата – „Киевская Русь” е с корени в световната и в европейската култура. Идеите за доброто, честта, свободата и справедливостта, тази Русия ги разбира така както ги разбира и целия Западен свят. А има и една друга Русия – Московската. Това е монголската дива и зверска Русия. „Московията” направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата жестокост. Тази московска Русия от най-стари временна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и е ожесточен враг на Европа!” - Алексей Толстой.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.