Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бизнесменът и шоумен Слави Трифонов вече е най-известният пернишки жител, съобщи сайтът zapernik.com.

ТВ звездата е станал собственик на имот в комплекса "Делта хил", който се намира в покрайнините на село Кладница. За това е съобщил кметът на Кладница Васил Мирчев в своя фейсбук профил.

Добре дошъл на най новият жител на с. Кладница г-н Слави Трифонов.
Снимката е в Ресторант градина"Витоша"с.Кладница,
пише кметът.

Ключови думи

Коментари

Откога собственик на имот в СЕЛО Кладница, община Рударци е и ЖИТЕЛ на град Перник, та да е и Перничанин? Ако е така, всички от селата ОКОЛО София, ще са Софиянци.

Фрунзе

Кой ще наследи имотите на учиндолския цървул?!?!?!? Вглъбен във върховете на лачените си опинци, шоуманът пропусна да ощастливи човечеството с наследник...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.