Любовта към записи, флашки, "случайно" изтекли снимки, СРС-та, явочници и явочни квартири ще умре 3 дни след последния българин! След интензивна артилерийска подготовка (да го кажем на неговия език) от негови бивши министри, Румен Радев продължава да напада управляващите. Интересно е, че не всичките - а само ДБ и ПП, които бие при всяка възможност. И така пак вкара "записа" в обращение - таман два пъти в едно изказване. От Солун, където иначе е на посещение на панаир човекът.

Кирил Петков пък малко, сякаш посъветван от някой пиар да използва тактика "бумеранг", нарече изнасянето на данни за роднините на кандидата Васил Терзиев "ченгеджийски номера". Абе не това са точно ченгеджийските номера - факти са това...

Но замерянето с вещици от килера наистина никога няма да свърши на тази територия!

На фона на това Клуб Z ви поднася днес пространна разработка - къде какви уйдурми са текли вътре в "малката сглобка", кой кого е ритал по кокалчетата под масата и кои са евентуалните кандидати на местните избори.

На фона на всичко това оп-оп-оп-оп-оп-оп-оп-оп ала-бала Милена Славова продължава войната си срещу прайда и ЛГБТ общността. Или пък за правото да се изказва човек свободно - зависи от съда.