Приятели, точно се прибрах от поредното тежко дежурство на първа линия и едно мое "ухо" и информаторче от района на Оборище, ми изпрати тази снимка, като ми докладва, че рано сутринта в Княжеската градина са навлезли тежки нацистки машини и са започнати дейности по разрушаване на Паметника на Съветската армия!

Събрал съм една ударна бригада от най-нацепените мъжкари от МВР и в момента пътуваме с няколко джипа от Банкя към центъра, но ще ни трябват поне 15-20 мин., за да стигнем!

Това написа във фейсбук шегаджийският профил Данчо Полицая.

Клуб Z многократно е разказвал за "героя, алфа мъжкар и патриот от МВР" - заклет почитател на ген. Бойко Борисов, на Иван Ггешев (преди), а напоследък и на Коцето Копейкин, който с коментарите си весели десетки хиляди.

"Призовавам всички истински български родолюбци да не губят време, а веднага да тръгват към Княжеска градина, за да се съберем десетки хиляди патриоти и да покажем на Фашистите, че сме готови да дадем животите си, но няма да позволим да докоснат най-величествения монумент в Република България!

Припомням ви, че той е построен в памет на нашата Майчица Россия, която се опълчи сама срещу нацисткото зло, което мачкаше Европа, защити славянските народи и освободи България от кървавото Фашистко иго!... 

.. Който не дойде незабавно пред паметника, не е истински българин, а национален предател и изменник на делото на българските Възрожденци!", пише още Полицая.