"Левски" отново победи "Шкупи", този път с 1:0, с бляскав гол на Марин Петков от далечен удар в края на мача пред пълния стадион "Георги Аспарухов". Така с общ реузлтат 3:0 в двата мача "сините" продължават напред в третия кръг на Лигата на конференциите, като следащият съперник е "Апоел Беер Шева" от Израел.

"Левски" подходи прагматично, след като водеше с 2:0 от първия мач в Скопие. "Сините" бяха по-активния отбор на терена, но реално нямаха чисти голови положения. Малко преди Петков да вкара фамозния си гол "Шкупи" имаше две чисти положения, при които техен нападател излезе на два пъти сам срещу вратаря Пламен Андреев, който обаче успя да спаси и в двата случая.

Първото положение бе за "сините", които и в реванша играха с жълти фланелки заради проблеми с екипите на македонците. В четвъртата минута Жереми Петрис отправи силен удар отдясно, вратарят Илязи боксира топката, но тя попадне при Джавад Ел Джемил, който с левия крак стреля близо до левият стълб. Малко по-късно удар с глава на Рикардиньо се удари в рамото на македонски защитник.

В 19-ата минута Ел Джемили се измъкна отляво и стреля, но в последния момент ударът му бе блокиран в корнер. След изпълнението му изстрел на Хосе Кордоба с глава мина високо над напречната греда.

В 43-ата минута пробив на Уелтън бе спрян в последния момент от Воша, който изби топката в корнер.

"Левски" имаше предимство през първото полувреме, като домакините бяха достатъчно агресивни при отнемането на топката от съперника, но бъркаха много при последния пас.  

В началото на втората част Левски предложи да е по-активният отбор, без да стига до чисти положения за гол. Десет минута след почивката треньорът на домакините Николай Костов пусна в игра на терена Марин Петков и Илиян Стефанов на местата на бразилците Роналдо и Рикардиньо.

След час игра Ел Джамили центрира от пряк сбоводен удар, а Ван дер Каап стреля с глава над вратата, но в тази ситуация бе отсъдена засада.

Петнадесет минути преди края на срещата главният съдия Лионел Чуди се прибра в съблекалнята заради физически проблеми и мачът бе прекъснат за около 3 минути. Той не можа да довърши мача и го замени четвъртият рефер Лукас Фендрих.

До края на мача Левски се опита да играе на сигурно в защита, но много бъркаше в предни позиции и така и не успя да зарадва напълно феновете си.

В последните минути "Шкупи" осъществи натиск, като вратарят Пламен Андреев спаси два удара на Реналдо Сифъс с крак и тяло, а два удара на македонците преминаха над вратата.

В последните секунди Марин Петков, който през уикенда изигра своя мач №100 за "сините", донесе ценната победа на отбора с плътен удар извън наказателното поле.