От години твърдя публично, че Копейкин и шайката нещастници около него са нацисти.

Днес имаме ясно доказателство за това - фасадната витрина на бирения магазин Cosmic Craft Beer, който отказа да сервира на копейките, осъмна с надпис JUDE, досущ като надписите в нацистка Германия през 30-те години на миналия век.

Историята би следвало да е учителка на народите, но в това отношение нашият народ е сред най-слабите ученици в класа на европейските народи.

Всъщност причината за табелата, с която собствениците отказват да сервират на привърженици на Копейкин и неговите нацисти, е че онзи ден са се появили няколко от тях с тениски на нацистката им партия и без да си поръчат дори, започнали правят забележки на момичето зад бара да свали всички чужди знамена и да сложи на тяхно място български.

Това е типично за нацистите, чийто кафяворизци правят точно това години наред по улиците на цяла Германия.

След скандала, който вдигат нацистите на Копейкин, в бирарията решават да сложат тази табела.

В резултат Копейкин лично изпраща 10 бабаита, водени от депутата Славчо Крумов, който размахва в стил "Волен Сидеров" депутатската си карта, очевидно настоявайки, че има имунитет, и с това успява да уплаши полицията, която след разговор не арестува никого от останалите прима̀ти от нацистката групичка, макар да няма да право да арестува само и единствено депутата.

Копейкин е съвършеният националсоциалист и партията му върви уверено в стъпките на германските нацисти.

Така например сред щурмоваците на нацистите през 30-те е имало песничка, в която дословно се казвало "Боже, направи ме сляп, за да видя, че Гьoбелc е ариец"*, тъй като злият гений на нацистката пропаганда Гьoбелc e бил нисък, мургав, хром с единия крак и черепът му е бил напълно извън расисткия норматив за расово чисти пропорции.

По сходен начин в момента навярно голяма част от привържениците на Копейкин и нацистката му партия искат да са слепи, за да видят, че Цончо, синът на Ганьо, не е reй и че Копейката не е от "Максуда".

Добре знаем, че копейките са срещу ваксините, а са ваксинирани, срещу еврото са, а си държат спестяванията в евро, срещу Сорос са, а жената на Копейката си гледа децата с грантове от Сорос, срещу намесата на чужди посолства в българската политика са, а в същото време са любимци на Митрофанова и не го крият.

Покриват изцяло и напълно квотата за нацистко лицемерие.

Нацизмът е обществен паразит, срещу който не трябва да има никаква милост, никакво търпение и абсолютно никакво снизхождение.

Защото няма действие, извършено в тишина - Холокостът е бил възможен заради всички отровни думи, изречени от нацистите.

Копейките трябва да бъдат спрени с цялата строгост на закона.

Историческият урок е пред нас, дано този път българското общество изкара висока оценка.

#Помним

Снимки: Моят приятел и брат Alek Oscar

*Lieber Gott, mach mich blind,

dass ich Goebbels arisch find.

---

Бел. ред.: Текста препубликваме от профила на Емил Джасим с негово позволение.