Ще ни бъде много трудно. 

Това е първият от двата извода, които бившият руски президент Дмитрий Медведев представи пред хилядите си последователи в "Телеграм" след срещата на 20 януари в базата "Рамщайн" на съюзниците на Украйна.

"Срещата в "Рамщайн" и предоставянето на тежки оръжия на Киев не оставя никакво съмнение, че нашите врагове ще се опитват за неопределено време да ни изморят или дори по-добре - да ни унищожат. И имат достатъчно оръжия. Ако се наложи, ще започнат да произвеждат нови. Следователно няма нужда от илюзии. Какви са изводите от това? Първо, ще бъде много трудно."

Вторият извод е, че "в случай на продължителен конфликт ще се формира нов военен съюз от страните, на които американците и тяхната глутница кастрирани псета доставят".

"Това винаги се е случвало в историята на човечеството по време на дълги войни. И тогава Щатите най-накрая ще изхвърлят старата Европа и останките от нещастните украинци и светът отново ще възстанови равновесното си състояние. Освен ако разбира се не е твърде късно", мистериозно завърши Медведев.