Голямото съперничество между Германия и Англия завърши без победител - 1:1 на "Алианц Арена" в Мюнхен. Това бе най-интригуващият мач в поредния кръг в Лигата на нациите.

Преди почивката домакините атакуваха повече и успяха да стигнат до попадение чрез Йонас Хофман, но то не бе зачетено заради засада.

Хофман реализира отново в 51-ата и този път Германия поведе. Домакините продължиха да атакуват и само отличните намеси на вратаря Джордан Пикфорд - след удари на Томас Мюлер и Тимо Вернер, спасиха англичаните от ново попадение.

Две минути преди края Хари Кейн изравни от дузпа, отсъдена за нарушение срещу самия него. Решението на рефера бе спорно и взето след разглеждане на ВАР.

Точката е първа за Англия в групата и тимът заема последното място в класирането на група 3 на Дивизия А. Германия е с 2 т., а лидер с 4 т. е европейският шампион Италия, който надигра Унгария с 2:1.

"Скуадра адзура" нямаше победа в пет поредни официални срещи. 

Италианците изиграха силно първо полувреме и поведоха с 2:0 до почивката с голове на Николо Барела и Лоренцо Пелегрини. През втората част Джанлука Манчини си вкара автогол.

В Дивизия В воденият от Ивайло Петев отбор на Босна и Херцеговина победи Румъния с 1:0 и оглави класирането.

Българският треньор е подложен на критики и голяма част от футболните фенове в страната искат оставката му. Привържениците демонстративно напуснаха трибуните по време на мача в знак на протест срещу Петев. 

Босна успя да стигне до трите точки с гол на Смаил Превляк и селекционерът запази поста си засега.

В другия мач от групата Финландия се наложи над Черна гора с 2:0 с два гола на Йоел Похянпало.