Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Когато не върви, не върви. Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер загуби тези дни не само привилегиите си в размер на 400 000 евро годишно, но и от офиса му изчезнаха и три картини.

За това е съобщил самият той в полицията.

Трите картини са били окачени на стената на коридора пред кабинета му в Бундестага вот цели 16 години, а сега, когато се налага да опразни офиса си, той забелязал, че ги няма. Става дума за произведения на германския график Уве Бремер и за картини на неизвестен китайски художник. 

Не се посочва стойността им. 

Миналата седмица Бундестагът реши да лиши Герхард Шрьдоер от някои от привилегиите му заради близкото му сътрудничество с руския президент Владимир Путин. Досега той получаваше 400 000 евро годишно за поддържане на личен офис с асистенти в Бундестага. Шрьодер обаче запазва правото си на допълнителна пенсия и охранители.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.