Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кремъл заяви, че очаква Украйна да признае настоящата ситуация и да приеме исканията на Москва, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Запитан дали Русия очаква Украйна да направи териториални отстъпки, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че "Москва очаква да бъдат приети нейните искания и да бъде разбрана истинската ситуация, която съществува де факто".

Русия преди това е отправяла искания Украйна да признае руския суверенитет над Крим, който беше анексиран от Москва през 2014 г. и да признае независимостта на подкрепяните от Русия сепаратистки региони в Източна Украйна, припомня АП.

По време на разговори през март украински служители казаха, че статутът на Крим и сепаратистките региони може да бъде обсъден по-късно, но през последните седмици те втвърдиха позицията си и заявиха, че руските военни трябва да се изтеглят до районите, в които бяха, преди Москва да започне инвазията в Украйна на 24 февруари.

Пред репортери днес Песков каза, че "Киев трябва да признае де факто ситуацията и просто да я оцени трезво".

Ключови думи

Коментари

Ми украинците

това и правят, бе блондинке! Мале, това руснака че е прост, прост е! Че е нагъл, това вече и децата в забавачката го разбраха. Ама сякаш не бяха толкова задръстени! Или бъркам...?

путлер капут

по-добре песков първо да прибере курвето лиза от геийропата!

Пхахаха

Като за последно се борят руските цървули за всяка педя земя. Това им дава самочувствие. Какъв им е келипирът след всички долни грехове, които сътвориха?

Руснаците са в паника

Руснаците не крият паниката си и се опитват да претупат нещата в Украйна. Но са невероятно нагли да искат да им се даде това, което не им принадлежи. Путлер може да се окаже последният президент на Русия. След тази война държавата на орките няма бъдеще. Руснаците се изявиха като едни от най-глемите варвари на XXII век. Няма да е лесно, ако изобщо е възможно, да променят издънения си имидж.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.