Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Северна Корея, както изглежда, е извършила експеримент с  детониращо устройство на ядрен боеприпас като част от подготвителните дейности за извършването на седми ядрен опит. Това заяви Ким Те Хио, южнокорейски заместник-съветник по националната сигурност, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Този експеримент не се е извършил на ядрения полигон Пунгери, допълни южнокорейският представител. Той добави, че вероятността Северна Корея да извърши ядрен опит в близките два дни е малка, но след това е достатъчно съществена.

"Както изглежда ръководството на Северна Корея засега не е приело решение за времето на извършване на този опит", допълни южнокорейският представител.

По-рано днес Сеул съобщи, че Северна Корея е изпитала три балистични ракети. Според южнокорейските военни едната е била междуконтинентална,  а другите две са били с  малък обсег.

Южнокорейският представител по националната сигурност сега поясни, че  една от изпитаните по-рано днес ракети е била, както изглежда, новоразработената севернокорейска междуконтинентална балистична ракета "Хвасонг-17".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.