Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Само 12% от руснаците, говорили със свои близки и роднини в Украйна, осъждат войната и зверствата на Путиновия режим. Това сочат подслушани разговори на руските войници, разказва представителя на пресслужбата на украиското военно министерство Андрей Юсов, съобщава Укринформ.

"Благодарение на тези прихванати разговори можем да разберем отношението на нашествениците - и не толкова руските военни, но и руските граждани - към Украйна и украинците", обяснява той.

Това, което откриват, е че повечето обикновени руснаци - майки, жени, сестри - одобряват руската агресия, и поощряват своите мъже за "различни видове престъпления". 

"В не повече от 12% от тези разговори се осъждат войната и престъпленията на путинския режим", казва Юров.

Руското общество сега е "зомбирано в една украинофобска истерия", допълва говорителят. Повечето войници не са от Московието, а от дълбоката провинция, там, където хората живеят много по-зле. 

"Много шокира културното ниво на тези разговори - такава груба, ненормална лексика в битове отношения между родители и деца, ли жени и мъже. Като цяло, виждаме образа на човека от другата страна - той често гледа телевизия, вярва безусловно на руската пропаганда и има ниска култура", разказва Юров. "И дори когато руските окупатори съобщят, че извършват ужасни неща, и че украинската армия не се разбягва, а напротив - се съпротивлява и унищожава руснаците, много често чуваме, как събеседникът не вярва на собствените си деца, които загиват по заповед на Путин в Украйна."

Коментари

Експеримент на ужасите

Населението е превърнато в нещо, което най-близко може да се опише като орда (или орки). Когнитивният рефлекс стига дотолкова, че най-много да отчете, това което казва центърът на кошера. Не е способен да регистрира нещо повече от това. С колко века назад може да се приравни такова състояние?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.