Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съпротивително движение вече действа в Украйна и то има няколко различни форми, обяви Антон Герашченко, съветник на министъра на вътрешните работи на страната, цитиран от “Гордон”.

Има партизани, има специални части за определени цели, а има и разведка тип Мосад, добави той. Те действат не само на територията на нападнатата страна, а и на тази на окупатора.

„Много хора в Украйна чакат възмездие за това, което тези нечовеци правят на наша територия. Има информация, че тук-там в Русия се взривяват нефтени складове, барутни складове, военни части, газ експлодира в окупираните територии, нещо друго става...”, рече Герашченко.

Той отговори положително на въпрос за “звено за специални поръчки”, каквито през годините са сформирани из цял свят от Мосад. Но отказа да даде подробности - както Израел не признава официално, така и Украйна няма да го прави.

Като потвърждение на думите на Герашченко зачестяват информации в украински медии за взривявани руски позиции. Било то влакови композиции, складове, логистични центрове, военна техника и т.н., и т.н.

На 18 май в Мелитопол експлозия разтърси части от града, съобщи местната информационна агенция “РИА Мелитопол”. Взривена е бронирана руска влакова композиция с 10 вагона с резервоари за гориво, смазочни материали и т.н. Имало е и хора - руски военнослужещи.

Пак в Мелитопол, и пак по информация “Гордон”, партизани са убилил висши руски военни. Няма информация от Русия по въпроса. 

Коментари

Украйна

Те са майстори на борбата срещу окупаторите. И още влакове ще хвърчат във въздуха, и още машини на орките ще горят. И след като днес.са потрошили идиоти (И то висши военни) в Крим, какво да говорим повече. Слава за тези хора. Бог да ги пази !!

Приятел на Украйна

Една чудесна новина-искренно се радвам, че е започнала и партизанска война в сърцето на варварска Русия и окупираните от нея украински територии. Нека да усетят тези варвари дъхът на смъртта!

Приятел на Украйна

Руските комунистически изверги никога няма да признаят пораженията си и мащабите на украинската партизанска война. Но честните хора, а не жалките български путинофили и копейкиновци, се радват на тази новина. Слава на Украйна!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.