Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ще гоним терористите убийци до дупка. Ще ги намерим и ще ги накажем", обяви френският президент Франсоа Оланд, който веднага посети мястото на кървавия атентат в Париж. Както е известно нападатели убиха 12 души - 10 журналисти и двама полицаи, при атака срещу сатиричния вестник "Шарли ебдо".

Цялата френска столица е блокирана. Обявена е най-висока заплаха за опасност от атентати. Под дърво и камък се издирват маскираните престъпници, които при бягството с мотори са прегазили до смърт човек на улицата.

"Това е терористичен акт. Това е варварство", осъди убийствата френският държавен глава. "Ние сме свободно държава. Знаем, че затова сме мишени. Успяхме да предотвратим няколко атентата, за които имахме сигнали. Никои не може да запуши свободното слово с таково грозно престъпление срещу журналисти", каза Оланд.

Веднага след това той се отправи към Елисейския дворец, където е свикано спешно заседание на кабинета.

Пръв от западните ръкодводители реагира и осъди атентата в Париж британският премиер Дейвид Камерън. Той нарече терористичният акт "долно деяние". 

Ключови думи

Коментари

Развеселен

точно ти пък си много виновен и им правеше метани. Така че се обади след като ги хванеш

Иван

Вонящ социалистически лайнар! Точно лявата ви политика на мултикултуризъм доведе до разгула на исляма по света и до днешното масово убийство като подражание на масовите убийства извършвани от пророка Мохамед.

Яхвай скутера и марш да ги гониш! Смешник!

Н.

Нещата ще започнат да се оправят едва когато мерзавци като Оланд и Камерън бъдат разстреляни като предатели.

песимист

Мултикултуризмът е нещо добро,когато става дума за културни хора,а не за религиозни фанатици! В днешния раздиран от противоречия свят,в т.ч. религиозни и етнически, този мултикултуризъм винаги ще носи риск от мултитеротизъм!А той дава храна на крайните националисти и неонацисти / виж в Германия /! Задова в ЕС трябва да намалят прокламираната си толерантност,чрез по строги изисквания към емигрантите!

Само Путин може да оправи света!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.