Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Работодателите остават в протестна готовност. Това обяви на пресконференция в националния пресклуб на БТА председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев след среща на работодателите с премиера и министрите на финансите и на енергетиката.

Към момента исканията на работодателите относно цената на тока за май и юни, както и в средносрочен план и цената на природния газ, ги смятаме за изпълнени и затова един мащабен протест за цената на тока и природния газ не би бил основателен, допълни Велев.

Добри Митрев – председател на Управителния съвет на Българската стопанска камара, съобщи, че утре в 15.00 ч. представители на транспортния бранш ще имат среща при премиера, посветена на проблемите в сектора и исканията на бранша.

От думите на работодателите така и не стана ясно категорично - ще има или не протест, но изглежда, че по-скоро засега той се отменя. 

Припомняме, че по-рано стана ясно, че правителстрвото ще компенсира на 80% всички сметки за ток над 200 лв. за бизнеса и че ще поеме повишението на цената на газа за май. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.