Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг е дал обещание пред себе си през 2015 г. да чете по една книга на две седмици, съобщи Си Ен Ен.

Зукърбърг обяви 2015 за "Година на книгата" и призова всички да се присъединят към него.

Групата "Година на книгата" във Фейсбук вече е събрала над 70 000 лайка. Първата книга ще е "Краят на властта" от Мозес Наим.

Всяка година основателят на Фейсбук си оправя предизвикателства, за да разшири кръгозора си и да разбере нещо повече за света извън работата си в собствената си хипердоходна социална мрежа. Например поставил си е за цел да се научи да говори китайски, да стане вегетарианец или пък всеки ден да носи вратовръзка.

Миналата година целта му бе всеки ден да пише по едно благодарствено писмо до някого, а по-миналата – да се среща всеки ден с по един нов човек, който не работи във Фейсбук.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.