Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

Празник, митинг, трибуна. Националист №1 говори, а зад него надпис, който съдържа името на една държава – на най-горния ред, с големи букви.

„България, какво друго?“, предполагате. Не сте познали обаче. На 3 март зад Волен Сидеров бе изписано само името на Русия, а под него... По-добре не четете следващия ред:

„Не ЕС ни освободи от турско робство, а Русия. Да живее православието, долу европедерастията“.

Надписът напълно отговаряше на речта на Волен Сидеров, в която ключовите думи бяха следните:

- Русия – православие – содомия – педерастия – Атака -

Не, изобщо не преувеличавам.

Националистът бе силно притеснен от „натиска на Европа“ върху България да легализира еднополовите бракове, нищо че такъв натиск няма.

Още по-силно бе притеснен от „натиска на Европа“ да наложи своите ценности в България, защото „нашата ценност е православието и няма други ценности“.

А най-силно беше притеснен от факта, че Европа не споделя неговото виждане как „кат Русия няма втора“ и че с Москва имаме „кръвна връзка“.

С огромно удоволствие потрети цитата от Иван Вазов О, Английо! Защо ли днес бездушен жид те управлява?!” по адрес на британския премиер от времето на освобождението Бенджамин Дизраели, който е от еврейски произход.

Най-голямата опасност в очите на Сидеров е правото на различните да демонстрират своята различност, което за него е „Содом и Гомор“, а за по-слабо начетената публика – просто „европедерастия“.

Спирам дотук с цитатите, защото се дозирам. 30 минути пред екрана на партийната му телевизия ми стигат.

Третомартенската реч на Сидеров завърши образа, с който „Атака“ планира своето оцеляване – Срещу Европа и винаги с Русия; никаква толерантност към различните, както е в Европа, а глоби и затвор за всеки хомосексуален; бой по мюсюлманите, а ако не ги срещнем лично, ще им счупим прозорците на джамията; евреите са лоши, но ще го казваме по-внимателно, защото е незаконно; да изгоним чуждите инвеститори, но само западните – руските не са чужди.

С речта си за 3 март Сидеров прекрати спора по въпроса каква точно партия е „Атака“ - крайнодясна или крайнолява.

Вече е ясно - „Атака“ е кремълофилска джихадистка партия. Не е русофилска, защото познавам много русофили, които обожават Чайковски и Достоевски, а Сидеров все още не се е появил на снимки на първия ред в Болшой театър да гледа „Лебедово езеро“.

Сидеров си поставя за цел да изгони западните инвеститори от енергетиката, но с две ръце би гласувал във всеки град да бъдат построени поне по два руски ядрени реактора. Това не е русофилство, а кремълофилство. (във форумите използват и думата „рубладжии“, но не знам какво точно означава)

Завършекът на политическия портрет е нетърпимостта към различните. „Православието - няма други ценности“. Ако замените „православието“ с „исляма“, всеки уважаващ себе си джихадист би се подписал под подобно изказване.

И като всеки джихадист, е убеден привърженик на теориите за еврейските заговори. А Западът е лош и иска да ни поквари.

Всичко това изглежда като легитимна политическа идеология и тя наистина привлича част от хората. Всичко щеше да е много по-автентично обаче, ако Сидеров ходеше на почивка в Даниловския манастир край Москва, а не в най-скъпия хотел в Париж – тази толкова ужасна столица на западния разврат.

Ключови думи

Коментари

dr.petroff

Болен,точно както комунистическата върхушка от живково време,силно люби Русия,но западните доволствия са му по на сърце.Противник яростен е на всички монополи,нмо не и на Лукойл(овия. Нито една дума не е казал срещу цените на бензина. А рубладжии казваме на всички,които се препитават със средства от първо направление.По живково време,първо направление беше СССР и другите соц страни, с които търговията се изчисляваше в рубли.Второ направление беше останалия свят.Сега първо направление остана само в политиката,а с всички търгуваме с USD или EURO гавно.

А как казваме на НПО-тата, дето благо се прехранват от Отворено общество и Америка за България? Протестъри? Умни и Красиви? Майданчики? Тъпо и нагло Петров, тъпо и нагло.

MK

Напоследък чета руски публицисти / не кремълофили/, хвърлям поглед и на текстове на официалния руски агитпроп. Обновеният Сидеров манифест представлява най-актуалната Путинова идеологическа платформа срещу Запада и западномислещите.

Светослав Бацоев

Между другото доколкото помня, Волен сам каза наскоро в едно предаване че тоя етикет "крайнодясна" партия са го лепнали други, докато Атака всъщност си била лява партия.

Попов

с унизителното име "рубладжии" Стефан Стамболов презрително е наричал бъкащата по това време (и до ден днешен) от руски агенти и техните местни слуги България! по онези времена (след Съединението) основния специалитет на руското посолство и "рубладжиите" са били държавните преврати (точно както и днес), та обществото е било доста чувствително на тази тема !!

Ама тогава Отворено общество не е имало и Америка за България и техните програми за финансиране на НПО-та. За това и нови термини унизителни се появиха, като Соросоиди, например.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.