Уважаеми читатели,

Днес новините са пълна скръб, и откъм съдържание, и откъм качество. Особено тая новина от последния час - дето някой друг, а не дежурният в Клуб Z, е спечелил 11 469 419.49 лв. от тотото. Надявам се поне да е някой от читателите ни, та да почерпи. 

 
Но какво да се прави, днес е Велики четвъртък, ден в който Иисус предсказва смъртта си и предателството на Юда за едни 30 сребърника. В днешни пари според историци това са 90 и 400 евро (в зависимост от точната монета на подкупа - шекели, статери или тетрадрахми).
Представете си сега как България е изнесла оръжие за 316 346 440 евро от началото на войната с Украйна. Дали част от него е стигнало до киевската армия - няма официално потвърждение. 
 
 
А и дето се вика, на никого не му трябва потвърждение, хем да е спокойна Корнелия, хем "Възраждане", хем Радев, все видни управленци русофилци. 
 
 
Само не знам защо украинският външен министър четвърти ден се мотае в България да убеждава управляващите да дадат оръжие. Ми то се е видяло, няма да дадат. 
 
 
На нас ни дай безобидни каузи, дето няма да ни скарат с някой опасен. Например, да опазваме почвата. Не че не си го знаем, ама друго е да дойде индийски гуру веган (със собствена птицекланица) при наш  вицепремиер (бяхме се притеснили какво въобще работи тоз човек) и да си кажат важни неща. 
 
 
Почвата у нас вече трябва да е ясна за украинците и без опипване. Срамът остава за нас. Имаме предвид всички, които съзнателно сме убедени на чия страна трябва да е България. Всички тези "нас", които имат 11 милиона причини да са нещастни и да не си харесват управниците (с изключение на този, дето спечели джакпота).
 
Само няма да се притеснявате, ако не сте боядисали яйцата. Тъй де, в събота какво ще правите?